Mrs. Sweetless, alias ‘gewoon’ Marloes

Is ze een diva? Is ze een sterren-kok? Is ze een diëtiste? Nee. Mrs. Sweetless is ‘gewoon’ Marloes, de vrouw van Sjors en moeder van Jasmijn en Mees. Geboren en getogen aan de rand van de Gelderse Veluwe, 33 jaar en 15 kilo lichter dan 3 jaar geleden. Naast deze prachtige rol binnen mijn gezinnetje werk ik 32 uur per week voor LekkerLeven als Web- en Contentmanager.

Balans

Net als iedere andere (werkende) moeder probeer ik iedere dag weer een goede balans te vinden tussen werk en privé. En dat allemaal in het teken van een gezonde leefstijl met als hoofdingrediënten: goed eten, voldoende beweging en ontspanning. Mocht je je afvragen wat ik met “goed eten” bedoel dan is mijn antwoord heel simpel: Eten wat goed is voor je lichaam. Voedsel met veel vitaminen en mineralen, de juiste vetten en zo min mogelijk (het liefst geen) toegevoegde suikers. Kortom, voeding waar je lichaam echte energie van krijgt!

Mijn blog

Sinds januari 2015 eten wij thuis ‘suikervrij’ en ik steek niet onder stoelen of banken dat ik mij nog nooit zo goed heb gevoeld. Zelfs ondanks aardig wat slapeloze nachten door de kids. Ook de zichtbare resultaten blijven me verrassen. Waar ik al 15 jaar de strijd aan ga tegen kilo’s, vliegen de centimeters er nu vanaf! En dat terwijl ik gewoon eet. Gewoon goed eet.
Het klinkt zo makkelijk maar ook ik weet als geen ander dat de stap naar junk food of suikerrijke drankjes snel is gezet op het moment dat je weinig tijd en energie hebt. Via dit blog wil ik jullie graag meenemen in mijn avontuur naar een suikervrije leefstijl voor het hele gezin.

Leuk dat je me volgt!

Liefs, Mrs. Sweetless (of ‘gewoon’ Marloes)