Workshops suikervrij bakken

Tijdens de workshop ‘Suikervrij Bakken’ krijg je veel informatie over suiker en de effecten en gevaren ervan. Je maakt kennis met verantwoorde suikervervangers en leert hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse leven. In iedere workshop geniet je van veel suikervrij lekkers tijdens onze proeverij en ga je zelf aan de slag met een aantal recepten. Na afloop krijg je altijd een goed gevulde goodiebag mee naar huis. De workshops suikervrij bakken worden gehouden in het Dorpshuis in Rheden en zijn samenwerking met Marjolein Postma, gezondheidscoach van Plan-Fit.

Workshopagenda


Workshop “Suikervrije Kerst”

Data: vrijdag 18 december en maandag 21 december om 19.30 uur
Locatie: Dorpshuis Rheden
Thema: Kerst
Kosten: € 30,-

Wil jij een suikervrije kerst maar toch kunnen genieten van lekker eten en drinken? Dat kan!

Tijdens onze workshop ‘Suikervrije kerst’ gaan we lekkere (hartige) hapjes, bijgerechten, sauzen en desserts maken waarmee jij deze kerst indruk kunt gaan maken. Ook maak je kennis met typische kerstgerechten zoals kerstkransjes, kerststol, stoofpeertjes en glühwein maar dan allemaal zonder geraffineerde suikers. Tussen het koken door zul je veel informatie over suiker krijgen en leren wat goede suikervervangers zijn, je krijgt tips en trucs om deze kerst zo suikervrij mogelijk door te komen en er wordt de hele avond door volop geproefd!

Aanmelden kan via info@plan-fit.nl (maximaal tien deelnemers per avond!)

Workshop “Blij & Suikervrij” – voor kinderen van 9 t/m 13 jaar

Data: dinsdag 22 december om 13.30 uur (vol!)
Locatie: Dorpshuis Rheden
Thema: Kerst
Kosten: € 25,-

Wil jij leren hoe je kerstkransjes, cupcakes en ander kerstlekkers zonder suiker kunt maken? En vind jij het fijn om lekkere dingen te eten maar wil je je wel fit en goed blijven voelen? Dan is onze workshop ‘Blij en Suikervrij’ echt iets voor jou!Je leert van alles over suikers die niet zo goed voor je zijn en welke suikers je dan wel kunt gebruiken als je iets wilt bakken. We gaan deze middag veel suikervrij lekkers proeven maar natuurlijk ga je ook zelf aan de slag!

Aanmelden kan via info@plan-fit.nl (maximaal 12 deelnemers)

Workshop “snoepGOED”

Data: 9-11 (vol!), 13-11 (vol!), 18-11 (vol!) en 23-11 (vol!)
Locatie: Dorpshuis Rheden
Thema: Sinterklaas

Hij komt, hij komt… En dat is te merken! De winkels liggen weer vol met “lekkernijen”. Al die suiker, je wilt het eigenlijk niet maar de verleiding is zo moeilijk te weerstaan! Maar wist jij al dat je ook verantwoord kunt genieten van al dit lekkers?

Mrs. Sweetless en Plan-Fit laten jou de lekkerste Sint lekkernijen proeven en zelf maken! Zonder toegevoegde suikers en E-nummers en vaak ook gluten- en lactosevrij. Mét vezels, mineralen en vitaminen. Dat wil toch iedereen?

Meld je aan voor één van onze workshops op 9 november (vol!), 13 november (vol!), 18 november (vol!) of 23 november (vol!) in het Dorpshuis in Rheden. We starten om 20.00 uur. Kosten €30,-. Je gaat naar huis met een goed gevoel, een dosis kennis over geraffineerde suiker en suikervervangers en een lading snoepGOED om het thuisfront mee te verbluffen!

Aanmelden kan via e-mailadres: info@plan-fit.nl.

We zien je graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s